tiistai 25. marraskuuta 2014

Moi taas pitkästä aikaa!

Siiri susi käy kukkuu ja voi hyvin. Osaa pölliä jugurttipurkin, mistä saattaa löytyä pikku todisteita.. :)

Sitä me yhdessä tänään ihmeteltiin Siirin kanssa, että kun olimme iltalenkillä, kaksi R-kioskin kokoista ukkoa lähtee iltalenkille sauvakävellen , että onko niiden aivan PAKKO parkkeerata just selän taakse menemättä ohi?
Ja vielä seurata pikku kinttupolullle joka menee koulun ympäri sen sijaan, että olis kääntyillyt ainakin 5 eri suuntaan menevälle OIKEALLE kuntopolulle?
Ihme kyllä koiruus ei kerännyt kierroksia ja kaikki meni niinkuin strömsöössä, mutta tämä häkellyttää aina näissä kanssakulkijoissa.
Reitinvalinnat on lievästi outoja..  :P

5 kommenttia:

 1. Mitä lajeja harrastatte ja miten ne sujuvat? :) Onko tavoitteita ja miten Siirin terveyden laita on? :) Ihanaa lukea että ainaki hengissä ootte :P

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Siirin terveys on mitä erinomaisin, sillä on kaikki hyvin.
  Ei ole paljoa tarvinnut eläinlääkäreiden ovia kolkutella. (Kop kop...koputellaan puuta)... Meidän lajina on suojelu, joka on nyt ensi kevääseen asti jäissä, koska emäntä yrittää selvitä hengissä pääsykoerumbasta. Eli haen hammaslääkikseen ja opiskelen iltalukiossa pitkää fysiikkaa ja kemiaa 2 kurssia kumpaakin kerrallaan.

  Eli koiruus on nyt ollut isännän harteilla aivan täysin ja satunnaisesti humputellaan jotain. Paikka pururyhmässä on olemassa ja heti kun pääsykoe on ohi, aletaan hillua siellä.
  Pääsykoe on vaan NIIN iso ponnistus, että oikeastaan nyt tuli eka mahdollisuus panostaa siihen riittävästi. Siksi harmi, että on oikeasti hyvä koira, joka on nyt tilapäisesti telakalla.
  Mutta kiitos kommentistasi! Jotenkin en koskaan totu iihen, että muutkin lukee näitä mun horinoita! :D
  Ihana tyty tuosta on kasvanut, ei valittamista :)
  (Poistettu kommentti oli täynnä kirjoitusvirheitä ja ilman kunnon kappalejakoa ja yritän niitä poistella tässä :) )

  VastaaPoista
 4. Haha mukava kuulla, että kaikki menee hyvin! :) Sun aikasemmista kirjotuksista on ollu monesti apua oman sakemannin kans :D

  VastaaPoista
 5. It's great to hear from you. We hope your wonderful stroll was a great one. Plenty of new smells and fun times. Thanks for the share. Have a wonderful day.
  World of Animals

  VastaaPoista