maanantai 16. huhtikuuta 2012

Iltahepuli ja lisää kauppakeskuksia

Jumps..tömps..PAM..RÄMPS..viuuhhhhhh....Musta salama sinkoilee flipperipallon lailla ympäri huushollia. Milloin suussa on sukka, sanomalehti tai aamutossu. Hampaat on PAKKO saada iskettyä JOHONKIN!!! HAAA! Vessapaperirulla! Sen saa silpuksi niks naks! H-E-P-U-L-I!!!! :D
Ja sitten luojan kiitos loppuu patterit..... *pitkä ja syvä huokaus*....... :)
Virran määrä kasvaa päivä päivältä ja tänään tippui korvista jonkinsortin korvatulpat. Yhtäkkiä maailma on täynnä ÄÄNIÄ. Linnut karjuu puissa ja naapurin perhoskoiran haukku kuullostaa dobermannilta. Kaikkea pitää kuunnella hartaudella ja epäluuloisesti.
Kainalokoira pääsi lattiatasolle Jumbossa, kun käytiin vaihtamassa siipalle rahaa reissua varten.
Siiri käveli häntä suorana pitkin liukasta lattiaa ja oli tosi reipas. Halusi jopa piipahtaa Glitter-liikkeeseen, mutta julmurina en päästäny. Kostoksi teki pissat Unikulman eteen :D Kaivoin sitten tyynen rauhallisesti käsilaukusta vessapaperirullan ja pyyhin pisut pois ja jatkettiin matkaa.
Pari kertaa Siiri iski takaliston lattiaan ja katseli ympärillensä, mutta lähti iloisesti matkaan kun pyysin. Tosi rohkea vekara!
Ihmiset varmaan pitivät minua sydämettömänä julmurina kun toin noin pienen pennun tuollaiseen paikkaan, mutta nuorena on vitsa väännettävä! :)