keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Uusi koti ja kirjallisuusharrastusta

Tämä alkutalvi on mennyt lähinnä uuden asunnon etsimisessä. Oltiin käyty ainakin sadassa näytössä Lohja-Kirkkonummi-Vihti-akselilla katsomassa 3-4h 75-85 neliön rivareita, kunnes mulla yhtäkkiä läpsähti päähän, että EI!
En TODELLAKAAN halua tikanpönttöön ja miksi helvatassa huoneiden pitää olla kanakopin suuruisia?!  Ja miksi muka meillä pitäisi sellaisia olla? Ei tarvita muuta privattitilaa kun makuuhuone, muu voi olla minkälaista tilaa vaan, kunhan on tilaa hengittää!

Laitoin täysin uuden haun etuovi.comiin: 2 h+k+s , yli 70 neliötä ja tadaa! Sieltä se meitin uusi koti löytyi! :) Vain kymmenen kilsaa töistä, 6 kilsaa treenikentältä ja puoli kilometriä meren rannasta. Ihanaa!! :)Siirillä tulee tossupallotilat lisääntymään kymmenenkertaisesti kun ei ole tylsiä seiniä edessä.:D
Toisaalta sellainen 3 metrin huonekorkeus ja keittö+olkkari on aakeeta laakeeta, saattaa muuttaa meidän huonekalut entistäkin pienemmiksi, kolhuisimmiksi ja vanhemmiksi...(Siis kuvassa olevat ei todellakaan ole meidän huonekaluja)
Voi voi. Joutuu ihan huonekalukauppaan. Vielä kerran voi voi!!!!  :)
Isännän mielestä noi nykyiset on ollut ihan hyvät tähän asti. Voipi muuttua ääni kellossa. Elää toivossa hän....  :)

Käytiin uuden huushollin yhtiökokouksessa ja kävi ilmi, että hallituksen puheenjohtaja on samassa puulaakissa töissä kun minä. No ei se mitään. Siinä vaiheessa kun katsottiin kokouksen jälkeen meitin autohallipaikkaa, veri hyytyi jäseniin... Kävi ilmi, että hallituksen puheenjohtaja on yhteisen yrityksemme toimitusjohtajan chafööri ja että toimitusjohtajan Audi A8-sarjan lippulaiva on VIEREISESSÄ parkkiruudussa! (Karvahattuversion ovh n. 124 000 euroa. Juu..Luit aivan oikein.. :P) Ja halli on aika ahdas... Ja autoni ovet aukeaa aika laajalle....  :P Ja ei puhettakaan, että koiruutta voi päästää puolta kilometrä lähemmäksi tuota Vähän Fiinimpää Kotteroa.
En ole nukkunut kunnollisia yöunia tuon jälkeen.
Kyllä tämä maailma on pieni paikka.


Siirin kanssa ollaan touhuttu tottistelua lähinnä iltalenkeillä ja hävyttömän vähän muuta.
Se on lähinnä keskittynyt sivistämään itseään. Ensimmäisellä kirjallisuuspiirikerrallaan hän luki perusteellisesti sentin silpuksi "Ihmisen fysiologia ja anatomia"-kirjan: 1000-sivuisen eepoksen, jota vihasin opiskeluaikoina.
Toissapäivänä hän syventyi hieman useampaan eri aihepiiriin, koska unohdin lukita yhden kaapin eli silloin ahmaistiin:  Lääkärin käsikirja v.96 , kaksi Suuren Käsityön vuosikertaa, lastenkirja: "Kapu Karvakorva -koira jota kukaan ei määräillyt" (!), muutama Mercurin myyntikurssikansio ja pari johtamisfilosofiakurssia.

Eli  täysin oppinut lääketieteeseen painottunut yrityskonsultti. Sellaisen saisi nyt halvalla. Vähän Sarasvuolle kilpailua :)