sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Huh hellettä! Purut ja vanha kämppä vihdoin paketissa!

Oli aika monivaiheinen päivä. Saatiin vihdoin ja viimein vanhan huushollin ulko-ovi painettua viimeistä kertaa kiinni ja enää sinne ei tarvitse mennä. *Iso huokaisu*
Äkkiä lähdettiin sieltä tekemään sapuskaa kotiin ja kotoa lennosta puruihin. Auton lämpömittari näytti +24.5 C!

Pikkasen minua huoletti mustan suden pärjääminen mustassa autossa suht ahtaassa lentokopassa ja ottihan se koville. Pistin kaikki autonovet auki ja pyyhkeen auringonpuoleisen ikkunan eteen, ettei se päässyt suoraan paistamaan koppaan. Onneksi kävi tuulenvire ja kävin juottamassa ja kävelyttämässä koiruutta vähän väliä.
Ostoslistalla on siis avaruuspeite auton päälle ja kunnon koppatuuletin. Auton vaihto ei vaan vielä ole ajankohtaista.. :P

Sen verran Siiri ehti meuhkata toisille koirille, että kun vein sen kentälle sillä oli jotakuinkin takki tyhjä jo valmiiksi. Eli meidän purut ei kauaa kestäneet.

Haukku kuitenkin irtosi ihan kivasti ja irroituksetkin oli suht ok. Eli kehitystä edelliseen oli taas tapahtunut. Edellisellä kerralla molari joutui tekemään haukun irtoamiseen enemmän töitä.

Minäkin pysyin pystyssä jo huomattavasti paremmin ja alkoi jo olla käsitystä, mihin käsi menee seuraavaksi ja minkälainen hihnaote kannattaa pitää.
Kentältä pois päin juostessa Siiri sylkäsi purutyynyn pois suusta esteiden takana ja nykäs ihan huolella, jolloin lensin komeasti polvilleni. Kanssatreenailija oli ottanut kaksi urostansa autosta pois ja ne putkahti nokan eteen puun takaa. Siiri teki sellaisen kunnon loikan niitä kohti, mutta ei haukkunut tai räyhännyt. Mä sain karjastua sille maahan ja se kyllä maastoutui ihan nanosekunnissa. Kaiken arvokkuuteni kooten nousin ylös ja vein sen autolle juomaan.

Jotain hyvää polvien saamasta tällistä: viikkoja kestänyt vasemman puoleisen polven kipu ja jomotus on nyt poissa! Rysäys ilmeisesti pisti jonkun palikan kohdilleen. :)
Hyvä niin.

Illalla oli ihan pakko käppäillä lähiterassille juomaan tuoppi olutta. Kesähän on siis täällä.
Vihdoin ja viimein!