keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Kiva päivä

Aamulla siippa lupasi jalomielisesti käyttää Siiri kävelyllä. Vastaan tuli tuttu Aku, jota oli kiva käydä paiskomassa tassulla ja vähän haukahdella:) Aku kesti lapsukaisen lähentelyt Stoalaisella tyyneydellä.

Päivällä aloin mietiskelemään, että kylläpä koiruuden turkki kiiltää ja varsinkin uusi karva! Onpa hyvää öljyä, mitä ruokaan on lisätty.  Sitten läpsähti päähän, että pikkasen LIIAN hyvää öljyä. Isäntä oli ostanut extra virgin oliv oilin ihan parempiin salaatteihin roiskastavaksi. Tuskinpa koiranraksuhin... Kävin sitten pitkin ja hiippaavin askelin ostamassa isännälle uuden pullon ja Siirille ihan rypsiöljyä.

Yksin ei koiruuden tarvinnut olla tänään kun vaivaiset 2.5 tuntia. Olkoonkin, että yleensä neito vetää unta palloon kaikki ajat kun minä olen töissä ja herää henkiin kun tulen kotiin: " Jeee!!! Purulelu tuli himaan!"-tyyliin. :P

Ekaa kertaa Siirin tulon jälkeen käytiin töiden jälkeen ihan keskenämme siipan kanssa Sellossa pällistelemässä ja ihan ruokaostoksilla.  Melkein hyperventiloin sen valtavan ihmismassan näkemisestä!
Niin sitä kummasti on mökkihöpertynyt tuon koiruuden johdosta :)

Siippa haki kameraansa uuden töröttimen. Virallinen nimi taitaa olla objektiivi :) Siinä pitäisi olla valovoimaa..tai whatever....  Eli suomeksi sanottuna mustasta koirasta pitäisi jatkossa saada hyviä ja teräviä kuvia ihan sisätiloissa. Mikäli olen ymmärtänyt oikein tämän valokuvaslangin...Mutta paljon pitää kuulema olla töröttimiä eri tilanteisiin ja siihen menee paljon rahaa. Tämän verran käsitin rautalangasta vääntäen. Kokeiltiinkin sitä uutta ihmeellistä iltasella ja toden totta! Saatiin Siirin luunsyömisestä ensmmäinen järkevä kuva! Ehkä kuvia alkaa valumaan tännekin pikkuhiljaa.

Sellosta tultaessa Ramonan omistajatar soitti ja pyysi lähistölle tärskyille ja sehän sopi paremmin kuin hyvin.
Siiri ja Ramona peuhasivat keskenään ihan hengähdyksiin asti ja sitten tuli geimeihin mukaan ohi kulkenut berninpaimenkoira Lila.
Siiri innostui hetken ihmettelyn jälkeen (miksi sinulla on valkoista naamassa... miksi olet noin iso vaikka olet vauva...en ole ennen nähnyt tuollaista...) peuhaamaan oikein kunnolla. Ramona taas tykkäs että PÖH! leikkikää keskenänne.... Minä tsuumailen....
Sitten kun Siiriltä loppui patterit ja se vaan makasi reporankana heinikossa, otti Ramona johdon käsiinsä. Lila-riepu sai sitten kunnollisen tuplajuoksutuksen :)

Kaiken huippu oli se, kun kotiinmenomatkalla käytiin eläinkaupassa ja ostettiin naudan niskaluita kasan, jota yhtä sai iltasella järsiä :)
Siiri on tänään väsynyt, mutta onnellinen ja hyvä niin :)