torstai 20. syyskuuta 2012

Kynsienleikkuuta ja isäntä kotiin maailmalta

Voi että Siiri oli iloinen tänään! Käytiin kimpassa hakemassa siippa lentokentältä ja koiruus ei meinannut pysyä pöksyissään! Ihanaa! :)
Heitin koiran ja siipan kotiin ja kävin kaupassa. Sillä välin Siiri oli väkisin tunkenut siipan syliin rapsuteltavaksi ja se ei todellakaan ole mitään normaalia. Siiri haluaa kyllä silityksiä, mutta mitään omaehtoista liiveihin uimista se ei yleensä harrasta.
Kun tuli kotiin kauppareissulta, minua kohti loikki kummallista vasikkaloikkaa hyppivää, elämäänsä täysin tyytyvänen saksanpaimenkoira :D Minua alkoi jo tuulikaapissa naurattamaan niin paljon, että hyvä kun sain kengät jalasta.

Eilen oli aika pitkä päivä. Siippa oli Venäjällä ja minulla pitkä työpäivä tehtaalla. Päätin kuitenkin päivän päätteeksi lähteä Siirin siskohilmaa morjestamaan kasvattajan luokse. Tulivat kuitenkin susirajan takaa ihmisten ilmoille välikuvia ottamaan :D .. Jotka sivumennen sanoen oli tismalleen samat kun Siirillä: A/A, 0/0 .  Hienoa!
Oli tosi kiva nähdä! Sisar oli oikein kaunis..Samannäköinen kun Siiri alapuoli peitettynä, mutta aavistuksen verran leveämpi ja katu-uskottavampi nokka. Siskolla on siis rukeat jalat.

Tänään otin taas koirasta kunnon painiotteen ja yllättäen kynsien leikkuu sujui ihan ok. Takajalkojen kohdalla meinas tehdä pakin, mutta kiedoin omat kinttuni koiruuden ympärille eli tahtoo sanoa, ettei siitä asennosta lähde kukaan eikä mitään....Ja kynnet siis leikattiin. Ihan kaikki. Palkaksi puolikas kuivattu kananfilepalanen ja siitäkös neitokainen riemastui.

Lähdettiin vielä otsalampun valossa ulkoilemaan metsään. Ohitettiin Mikan tennarin kokoinen koira ilman välikohtausta ja perässä hiihtelevä huppariheebokin sai kävellä rauhassa ilman metakkaa. Ihan hieno päivä.