maanantai 2. huhtikuuta 2012

Hyödyllistä kellarintäytettä ja Löytö Lidlistä ja Siiri sai wirallisen nimen

Kävimme vihdoin ja viimein siipan kanssa kellarikomeron täyteensullotun sisällön kimpuun. Minulla oli halju muistikuva violetista putkikassista, jota olin raahannut muutosta muuttoon, kellarista kellarin. Ja HAAA! Se löytyi!!!  Aarre!!!
Sisältönä ainakin 6 erimittaista nahka-ja nailonhihnaa, yhdet iskemättömät nahkavaljaat, pienet pentuvaljaat, erikokoisia pantoja, ketjupanta, kahdet vedonestovaljaat, lähes läpipurtu noutokapula ja muutama kryptinen hökötys, joiden käyttötarkoitusta en kertakaikkia enää muistanut. Lisänä liikuttava, vihreä muovikansio, jossa IPO-säännöt vuodelta 1990 ja SPKL-treenihaalarit kokoa 36. *Huokaus*... Oi aikoja... Muutaman kiilalevennyksen joutuu kyllä noihin haalareihin ompelemaan, jotta tämä takalisto mahtuu niihin. :)
Edesmenneen Sepen treenikassihan se.
Eli oikeastaan ihan pieni nailoninen pentupanta ja -hihna ja kynsisakset puuttuu. Ja sitten ruoka-ja juomakuppi. Ne mä ajattelin askarella savipajalla. Tosin pentuparka ehtii kuolla nälkään moneen kertaan, ennenkun ne on valmiit, joten ehkä sittenkin viisaampaa ostaa ne kiltisti.Viimeisin dreijausyritys päättyi neliskanttiseen (?) kippoon Pisantorninvinoisilla seinillä. Ööh..Älä edes kysy. En tiedä.

Tein muuten todellisen löydän paikallisesta Liiteristä: molempiin autoihin takapenkkien suojapeitteet. Ruhtinaalliseen 16 euron yhteishintaan!! Ei pöllömpää ja siippakin oli tyytyväinen.
Meseen yksinkertainen suojapeite ja Passattiin sellainen, joka kiinnitetään taka- ja etupenkkien niskatukiin. Pysy kura mukavasti pussissa. Molemmissa on reiät turvavöille, joten kakaran saa kiinnitettyä niihin kätevästi. Merkki on Zoofari ja aika näyttää, miten ne kestää neitokaisen kynsiä :)


Niin..ja Siirin virallinen nimi tulee sitten olemaan...TADAAA!!!!... Jamosch Ciri! Kutsumanimi on siis kokonaisuudessaan Siiri von Vergen. Saa samalla kunnioitettua siipan kaukaisia ja ehkäpä hieman degerenoituneita maalaisaatelisia sukujuuria. Ehkäpä mä nyt kuitenkin käytän nimeä Siiri. Siippa saa huudellä kylillä mitä lystää :D