maanantai 6. elokuuta 2012

Rakas sisko ja blogikikkailua

Tänään Siiri tapasi siskonsa vihdoin ja viimein! Onneksi sisko Selen taannoisessa valkokärpässieniäksidentissä ei käynnyt kuinkaan ja tapauksesta selvittiin pelkällä säikähdyksellä.

Ensin vähän pöhistiin puolin ja toisin, mutta sitten löytyi yhteisymmärrys ja ilmeisesti vieläpä muistivat toisensa! Eihän siitä ole kun kuukausi kun ne edellisen kerran leikkivät keskenään, silloin Sele oli vielä kasvattajan luona.
Kummallakin tyttösellä oli pinkki panta, samat ilmeet ja eleet, pikimusta väri ja valkeat läntit rinnassa. Siirillä taisi olla pikkaisen isompi. Oli ihan aavemaista nähdä oma koira kahtena kappaleena! :DJa taas oli pikku valokuvauksellinen ongelma: kaksi pikimustaa koiraa ja vauhtia tsiljoona kilometriä tunnissa.. Selen emäntä yritti parhaansa ja minulla ei ollut edes kameraa mukana.
Mutta kyllä ne toisistaan tykkäsivät!
Kyllä oli koiruus suhteellisen poikki kun tultiin kotiin. Takajalat sojotti seinää vasten ylöspäin ja muu kroppa kyljellään ja unta palloon. Lempiasento :D

Iltasella ajattelin tehdä blogista jotenkin paremman näköisen. Kikkailin ulkoasuilla ja kirjasimilla ja ties millä, mutta päädyin sittenkin tähän vanhaan hyvään formaattiin. :D