torstai 19. huhtikuuta 2012

Ihmeellisiä uusia asioita

Eilen illalla Koiranen tajusi alkaa käyttämään korvia eri suuntaan. Tähän asti ne oli suuntautuneena itsepintaisesti eteenpäin. Siksi varmaan oli aikaisemmin vaikeaa päivystää oikean oven edessä.. :) Mamma oli kylppärissä, mutta vaaniminen suoritettiin makkarin oven edessä :)
Toinen merkittävä merkkipaalu saavutettiin tänään: Siiri löysi sisäisen rähisijänsä. Kielsin siltä jotain ja se alkoi komentamaan minua kimeällä väyh-väyh-väy-haukulla. Sillä seurauksella, että itse säikähti ihan perskeleesti :D Ja sitten oltiin kauan aikaa hiljaa... ;D

Hain siipan lentokentältä ja neito oli onnessaan! Hetken päästä alkoi sikailu: siipan sana on laki ja mua voi pureskella kun vanhaa aamutossua. Asiasta käytiin aika tiukkasävyisiä neuvotteluja pariinkin otteeseen ja nyt me sitten ollaa kavereita jälleen.
Tuolla kakaralla on vaan niin eri otteet verrattuna ihan mihin muuhun tahansa pentuun verrattuna. On vähän emännän luonteen vastaista olla NIIN jestaksen jämynä tuolle sittiäiselle.
Pitää huomenna tilata aika jäykkäkouristusrokotteelle. Sen verran on käsivarret tikattu. Mutta itsepähän tätä lystiä halusin... :)

Täytyy sanoa, että mustan, vilkkaan koiran kuvaaminen on maailman vaikeinta. Ei vaan tahdo onnistua....