torstai 3. toukokuuta 2012

Koiruus vaan kasvaa ja kasvaa

Siiri painaa jo ruhtinaalliset 7,2 kiloa! Mun villi veikkaus on että 5 kiloa on neljässä tassussa, 2 kiloa rimpulakropassa ja 200 grammaa aivoissa.
Virran määrä lisääntyy päivä päivältä ja kaikennäköistä tekemisen tynkää tuntuu riittävän.
Tänä aamuna neiti heräsi klo 4 ekan kerran ja tokan kerran vähän yli 5. Sitten alkoi piippaus: nälkä, nääälkä, Nälkä, NÄLKÄ!!!! Iltasapuska jäi vähän pieneksi ja hinta maksettiin sitten aamulla.
Sen jälkeen alkoi riekkuminen: maha täynnä, aamuhädät tehty ja neitokainen oli ihan pirteä. Ehti ihan hyvästi vielä tikkasta käteen pari vekkiä ennen aamukävelyä.
Metsässä riitti taas ihmeteltävää, sepelkyyhkyn kujerrus oli äärimmäisen epäilyttävää: http://www.lintukuva.fi/lajikuvat/colpal/

Lähdin sitten töihin lipettiin ja jätin riekkuhirmun siipan hoteisiin. Olin aikaslailla väsynyt, kärttyinen ja elämääni kyllästynyt.

Oli sitten päivän aikana vääntänyt tortillat sisälle, vetänyt ulkona nelivetoa koko ajan ja meinannut lähteä jokaisen ohikulkijan perään ja kovasti etsinyt minua koko päivän.
Siippa oli ymmärrettävää kyllä ammentanut koko eläinrakkaussammionsa tyhjilleen. Oli juuri laittamassa pennun huuto.nettiin myyntiin kun saavuin kotiin 

Lähdin sitten töiden jälkeen tytsyn kanssa ulkoilemaan pitemmän kaavan mukaan ja päästin siipan päiväunille. Käppäiltiin ensin metsässä vapaana ja lähdettiin kiertämään vanhan myllyn reittiä. Ja eihän tuolle kakaralle voi vihainen olla. Luoksetulot oli superhienoja, kun se pyyhälsi tuulispään lailla kieli läpättäen ja häntä heiluen luo. :D Ja tuli vielä eteen istumaan.
Eteen tuli aivan uusia asioita: pauhaava koski, autoja solkenaan, pyöräilykypäräinen pikkutyttö käsi ojossa (äärimmäisen epäilyttävää), tunneli ja kaikuvat äänet, rullaluistelijoita, lastenrattaat ja kaikkien kauhistuksien isoisä: taloa rappaava mies! Niistäkin selvittiin ihan hienosti.

Siirin koppa ei mahda kauaa kestää..saa sen verran kovaa käsittelyä koko ajan. Jostain syystä sitä on kiva paiskoa ympäriinsä ja jyrsiä. Mikä shokki se mahtaa ollakaan, kun seuraava koti onkin sitten harjateräksestä tehty häkki? :D (vitsi, vitsi)

Elämisen riemua!!!! :D :