maanantai 13. tammikuuta 2014

Meillä kaikilla oli niin mukavaa...PIKKUJOULUT!!!!!

Vihdoin ja viimein päästiin lauantaina juhlimaan meidän treeniryhmän jälkipikkujoulua! :)
Todettiin tuossa ennen joulua, että kaikilla on niin paljon kissanristiäisiä juuri kyseiseen aikaan, joten parempi on pitää pikkujoulut tammikuussa. Silloin mahdollisimman moni pääsee mukaan.

Alkuillasta menimme hohtokeilaamaan Bowlcircukseen ja sitten syömään iki-ihanaan Cantina Westiin! :)


 http://www.bowlcircus.com/ruusula-esittely

Keilaaminen oli kivaa! En kyllä alkuun tajunnut siitä mitään ja mua lähinnä nauratti kaverin paidan läpi hohtavat rintsikat, mutta sitten skarppasin... :)
Ekan erän jumbosija vaihtui melkein täyskaatoihin seuraavalla rundilla. Silloin taas Siirin veljen emäntä oli vissiin sen verran känässä, että päätyi jumbosijalle. No samoja promilleja me kyllä hätyyteltiin.. :)
Meinattiin soittaa kasvattajalle ja haukkua se pystyyn, koska kyllähän jollakin logiikalla se on syyllinen siihen että keilarata on vino. Pallot meni aina vaan viime hetkellä ränniin, vaikka kuinka suoraan niitä todistettavasti paiskottiin.

http://www.cantinawest.net/alasivu.php?pageId=4

Cantinassa iski perinteinen ahneus.
Sain kaksi raasua houkuteltua syömään Fiesta-aterian mun kanssa. Eli kaikkea vähäsen ja lajeja kymmenittäin, niin ei tarvitse valita mitä syö :D
Sillä seurauksella, että maha oli käsittämättömän täynnä kun me vyöryttiin sieltä pois...Jokunen litra kaljaa ja saaterinmoinen sapuskakasa sai mun mahan rantapallon kokoiseksi ja sunnuntaikin meni ähistessä. Söin vasta maanantaina seuraavan kerran :)
Ainut miinus tuli siitä, ettei mun mahaan mahtunut mansikkamargerita, joka on oikeasti stadin paras!

Mutta mun treenikaverit on NIIN ihania ja NIIN rakkaita, että meistä on tullut sellainen epämääräinen sikinsokinuusioperhe. :D