perjantai 27. kesäkuuta 2014

Siiri täytti 19.2 2 vuotta!!!

Uskomattoman nopeasti mennyt nämä kaksi vuotta. Olen oppinut ihan käsittämättömän paljon ja toisaalta älynnyt, kuinka järkyttävän paljon on älyämättä... Siiri on kasvanut kauniiksi nuoreksi neitokaiseksi, jolla on aika ajoin älliä päässä ja välillä taas ei :)


Synttäreitä juhlistaakseen se sai hilputella hetken aikaa iltalenkillä vapaalla jalalla ja tietysti se näki rusakon..No se oli sitten hei-hei-fiiliksiä taivaanrantaan tuijotellen ja keuhkot tyhjilleen huudellen.Tulihan se takaisin komeassa kaaressa ja eteen istuen. Paha vaan, että lähtiessä sillä oli superhyvä grippiliinapallo ja narupallo suussaan ja nyt oli molemmat hukassa. Enkä viittinyt komentaa rusakon jäljille uudestaan :P Oikeasti korpeaa hyvien pallojen hukkuminen... Onneksi Jaanalta saa uusia: http://jaanalen.kotisivukone.com/j.alen-shop Eli Jaanalle vaan sähköpostia, mitä tahtoo, niin kaikki järjestyy :)

Muutenkin ollaan otettu tämä talvitauko vähän relaillen, lähinnä emännästä johtuvista syistä.Töitä on ollut enemmän kun laki sallii ja toi terveyskään ei ole parasta mahdollista A-ryhmää. Tiettyjä juttuja tutkiskellaan ja koen olevani vaarallinen yhteiskunnalle purutreeneissä.

Toisekseen ollaan käyty kiipeilemässä ja touhuilemassa kaikenmoisia juttuja. Skeittipuiston kaikki rampit on kävelty moneen kertaan kourujen reunoja myöten ja yhtenä iltana käppäiltiin varastorakennuksen toiseen kerrokseen läpinäkyvien portaiden päältä. Silloin Siiriä pelotti ihan huolella. Kun nätisti pyysin, se käveli jalan vieressä nätisti ylös ja tuli myös rauhassa alas.


Sitten ollaan lisätty klikkerikoulutus repertuaariin ja päästy siihen, että klikkauksesta tulee hillittömästi palkkaa :) Sehän neitokaiselle sopii kyllä.

Tottista ollaan väännetty joka ilta enemmän tai vähemmän, mutta päivääkään ei ole jäänyt pois :D

Minua pikkasen arveluttaa taloyhtiöömme muuttanut neljän mukulan perhe, koska lapsista tämä ei ikinä oikein ole ymmärtänyt mitään.. :P

Juttelin yhtenä iltana kahden pihassa olevan alle 10-vuotiaan vekaran kanssa, ettei mielellään saa koskaan juosta kohti ja kapsahtaa kaulaan, koska Siiri pelästyy. Tytöt oli sitten keskustelun jälkeen asiantuntevasti sitä mieltä, että Siiriin tulee suhtautua kun Näkymättömään Koiraan :D

Pyysin tyttöjä kertomaan kaikille kavereillekin saman jutun. Ei tartte pelätä, mutta kaikkien kannattaa leikkiä että Siiri on näkymätön. :) Siksi se on musta, jotta ei herätä huomiota.
Aavekoira :D