sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kuparidieetin seurauksia

Noohh....Näköjään ei saatukkaan kerättyä kaikkea järsittävää saksihampaan huoneesta pois. Kohtaloansa uhmaten Siiri veti torstaina naamariinsa vielä printterin laturin... Olin täysin epäuskon vallassa, en edes tiennyt, että meillä on tuollaisia vimpaimia.

Kovasti kuparipitoisesta ja rustoluupainotteisesta ruokavaliosta johtuen minua odotti varsin lystikäs näky perjantaiaamulla klo 5.40. Koko Siirin buduaari oli pissan, sonnan ja yrjön kyllästämä.. Kävin siis hetken tuumailemassa ulkona ja poltinpa tupakin.
Ei auttanut muuta kun vetää kumihanskat käteen ja alkaa kuuraushommiin. 45 minsaa aamujumppaa tekee terää! Onneksi siipalla oli etäpäivä ja kävi vielä ystävällisesti hakemassa apteekista Attapektia.
Siiri oli koko päivän tosi väsynyt ja surkea. Muutaman kerran vielä päiväsaikaan joutui juoksemaan ulkona vesiripulilla.

Minulla oli illalla suoraan töiden jälkeen menoa, joten koko Siirin hoitaminen jäi siipan harteille ja siitä hatunnosto hänelle.

Lauantaina sai kuivamuonaa kunnolla turvotettuna ihan pienissä erissä pitkin päivää ja tänään taas siirryttiin normimoodiin.

Siirrettiin tänään kaikki pc-hässäkät sun muut sähkövempaimet pois Siirin huoneesta ja siirrettiin meitin makkariin.
Nyt meidän makkari näyttää koirankopilta, mutta elukalla on ruhtinaalliset tilat.. :P
Taitaa tulla kämpänvaihto eteen.
Ei mene tasan nallekarkit tässä maailmassa.

Käytiin tänään alaosaston treenejä katsomassa ja onneksi sinne tuli Ramonakin... Paras kaveri <3