maanantai 30. joulukuuta 2013

Siirin jouluSiirin joululomailu on ollut varsin kiireistä.

Ensin mentiin tuhatta ja sataa kasvattajalle heti perjantaina hoitoon, kun emäntä ja isäntä keksi lähteä yönylireissulle Tallinnaan.
Ikävää kun Tallinnassa ei ollut lunta.. :P Pelkkää pimeää vesisadetta ja vähän myrskyntynkää.. Tuuli meinasi välillä viedä vaatteet päältä. Syötiin hyvin  Ravintola Peppersackissa ja nukuttiin 20.kerroksessa Hotelli Olympiassa :) Ihanaa päästä "ulkomaille" ekaa kertaa tuon ötökän meille kotiutumisen jälkeen :D Erityisesti jäi mieleen Peppersackin alkupalat: vähän makeahkoa ruisleipää, uppopaistettu oliiviöljyssä, jossa runsaasti valkosipulia ja dippikastikkeena kermaviiliä, valkosipulia ja hunajaa? Slurps!

Koiruus pääsi kasvattajalla ulkosaunamajoitukseen juoksun vuoksi. Tontilla oli kuitenkin kaksi koiraherraa hoidossa, jotka hyvinkin ymmärsivät juoksuisten narttujen päälle. Onneksi ei tainut olla vielä ihan tärppipäivät, koska pojat malttoivat nukkuakin välillä.

Maanantaina matka jatkui kotiin. Yön nukuttua matka jatkui Tampereelle joululounaalle ja sieltä Pihtiputaalle muutamaksi päiväksi.
Siellä joka valveillaolohetki meni potentiaalisen kepinheittelyn tsuumaamiseen ja vieraiden ihmettelyyn. Tosin täytyy kyllä sanoa, että on tuo rauhoittunut vuodessa ihan hurjasti. Meno ei ollenkaan ollut enää niin hysteeristä kun vuosi sitten.

Joulupukki toi Siirille oikein hienon possun lahjaksi. Se ei kyllä kovin montaa minuuttia valitettavasti kestänyt :( Mutta koko olemassaoloajan se tuotti kyllä suunnattomasti iloa lahjan saajalle  :)


Kun vihdoin ja viimein tulimme kotiin ja kasattiin Siirin häkki, Siiri marssi häkin peränurkkaan asti sen näköisenä, ettei saa häiritä. 
Ja jos olisi voinut, olisi vetänyt häkinoven kiinni kaikkien nokan edestä ja laittanut "Ei saa häiritä"-lapun oveen kiinni. :) 

Uni maistui kiitettävästi kaiken reissaamisen jälkeen.