lauantai 14. huhtikuuta 2012

Suuri maailma

Nyt makaa koipien juuressa hyvin, hyvin väsynyt sudenpentu... Aamulla käytiin pällistelemässä Sellon ihmeellisiä värivaloja. Siiri matkusti sylissä Paris Hilton-tyyliin kun kävelin kakkoskerroksen läpi ja katselin näyteikkunoita. Sitten mentiin Cittarin eteen odottelemaan siippaa kaupasta.
Siiri istua nökötti ja katsoi.  Ihan niinkuin isänsä Cäsar, joka joka katseellaan vaientaa koirat ja tontille tulevat vieraat tyypit :D

Viereen istuutui  hyvin elegantti, tyylikkäästi pukeutunut, sivistyneen oloinen, taatusti yli 90-vuotias leidi rollaattorin kanssa, jolla oli hyvin kultivoitunut ja vahva kanta Suomen maahanmuuttopolitiikasta.
Korvia kuumottaa vieläkin... :D Miesvainaa oli ollut rintamalla ja leidillä  oli oikeus mielipiteisiinsä, mutta enpä kehtaa alkaa toistamaan rouvan sanomisia :)

Ohi meni vilisemällä aikuisia, lapsia, kävelykeppejä, lastenvaunuja, isoja ja pieniä ja kummallisen näköisiä ihmisiä. Siiripä ei ollut moksiskaan. Kun ihmisiä tuli tervehtimään, se nuuskas varovasti ja antoi vähän rapsuttaa.

Istuttiin siinä sellainen parikymmentä minuuttia. Pissit se teki penkin alle, eipä paljon muuta.
Kotiin päästyään Siiri pääsi suihkuun ja siitäkö se riemu repesi :) Palkaksi sai kasan nappuloita. Se taisi viedä pahimman järkytyksen. Siirin kauhuaamu ei ollut vielä täysin ohi: kaivelin esiin imurin ja totesin, että osaa se koira haukkua. Haukahti tasan kaksi kertaa ja hiljeni sitten. Imuria pälyiltiin äärimmäisen epäluuloisesti ja hiippailtiin perässä. Vielä kun siippa kantoi kotiin uuden murisevan ja pöhisevän kahvinkeittimen, alkoi uusia kokemuksia olla ihan läjäpäin.
Nyt se sitten alkoi koiraparan maailmankuvan laajentaminen oikein tosissaan. Mutta täytyy kyllä sanoa, että kyllä tytöllä on hermot kohdallaan!
Siiri painoi eilen jo 4 kiloa eli hyvin kasvaa.