keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Emännän koipi ja lisää lampunjohtoja


Ensinnäkin inhorealistinen kuva kauniista kesäsäärestä, joka siis johtuu tuosta Snappertunan pihvinhakureissusta...Onneksi työkaverini on tehnyt vanhan pohjoisen reseptin mukaisen salvan jota läträilen koipeen monta kertaa päivässä. Ei suostunut kertomaan ainesosia... Epäilen käärmeensylkeä ja muurahaisenmyrkkyä :) Ja on unohtunut tarkentaa sitä, että olin siis täysin selvin päin! Pienessä känässä tuskin olisin saanut noin meheviä mustelmia. Laskeutuminen olisi todennäköisesti ollut huomattavasti rennonletkeämpi! :) Mutta juu...ei tee mieli pitää minkäänsortin hametta :)

Siiri on popsinut kahden viime vuorokauden aikana naamariinsa kahden lampun johdot ja meinaa siis viettää loppuelämänsä kynttilänvalossa. Olin satavarma ekan pöytälampun jälkeen, että se paskoo kilometrin verran kuparikaapelia ja kuolee sisäiseen verenvuotoon, mutta jalkalamppuepisodin jälkeen olen satavarma siitä että sakemannin sisuskalut on tehty teflonista..
Kotona ollaan tehty mittavia uudelleenjärjestelyjä. Kaikki järsittävät ei-toivotut-kohteet on siivottu huitsin helkkariin ja toivottavasti se riittää.  Isännän pään päällä on leijaillut mustia pilviä ja olen ollut kuulevani jotain: "rukkaset....löytöeläinkoti....huuto.net..."
Täytyy kyllä sanoa, että viimeisen kuukauden aikana on tapahtumia enemmän kun edellisen  10 vuoden aikana :) Ihmekös väsyttää kestona...
Ainiin...Siiri painaa 10.5 kiloa ja piti tänää valjaita ekan kerran nappuloita hakiessaan.