lauantai 2. kesäkuuta 2012

Punkkeja ja kuraa

Y-Ä-K!!!! Ensimmäinen punkki bongattu koiran kaulasta tällä viikolla. Että ne osaa olla vastenmielisiä!
Siinä siipan kanssa nahisteltiin, kumpi saa kunnian nyppiä se hirvitys pois. Ja kuten aina meitin huushollissa, emäntä tekee likaisen työn.


punkki kissassa
 Kuva:Timo Hautaniemi


Ajoin punkinpoistoepisodin jälkeen pakoputki punaisena lähimpään apteekkiin ja ostin pikavauhtia niskaan levitettävän punkkikarkotteen. Tehoa siinä pitäisi olla kuukaudeksi.

Hyvää punkki-infoa saa: http://www.punkki.net/artikkelit/koirakissa.html  Sieltä tämä kuva on kopsattu. Olisin ottanut kuvan Siirin punkista, mutta ällötti niin perskuleesti ja yritin vain säilyä elossa punkinpoisto-operaatiossa. Mihinkään ylimääräiseen en kyennyt. :P

Siiri oppi perjantaiaamuna avaamaan oman huoneen vaatekaappien ovet eli siis minun vaatekaappien ovet. Mitään ei ollut revitty onneksi revitty.
Olipahan vaan koko maallinen omaisuus levitetty pitkin lattiaa... Erityisesti rullalla oleva nahkanauha (koruihin tarkoitettu, ei mitään pervoa :) ) oli saanut kyytiä. Selvästi nahkanauhan pää oli ollut neitokaisen suussa ja sitten huoneessa oli juostu pirunmoista rallia ympäri ämpäri. Ihme, ettei ollut saanut itseään köytettyä siinä ruljanssissa. :D

Tänään on satanut vettä ihan kaatamalla ja kaikki ojat sun muut vesilämpäreet tulvii huolella. Siiri pomppi kaikki mahdolliset olemassa olevat ja kuvitellut vesilämpäreet läpi ikionnellisena. Mitä kuraisempi, sitä parempi!