torstai 15. marraskuuta 2012

Vetämisen estoa taas kerran

Hahaa!!! Mä kekkasin vihdoinkin ratkaisun tuohon vetämiseen! Se jeesaa sekä minua että koiraa.
Uusi käsky: "Kävele!"
Eli hihna on suht lyhkäisellä, vauhti reipas, motivaatiopatukka kainalossa, ketju lähellä korvia, mutta hihna löysällä ja käsky: "Kävele"
Kaikki nuuskimiset sun muut estetään ja kävellään reippaasti suuntaan x. Jossakin vaiheessa voi antaa käskyn:"Nuuski vaan" ja antaa koiran nuuskia. Sitten taas käskytetään kävele ja jatketaan reippaasti matkaa. Välillä palkitaan koira motskarilla ja kunnon taistelulla. Sitten otetaan motskari pois ja käskytetään uudestaan kävele.
Tällä konstilla ei vetämistä eikä rähinää, vaikka perässä kulki 2 koiraa. Homma sujui kun tanssi! Jepujee!!!!! :D
( Häpeäkseni tunnustan, että tämä konsti oli koirakuiskaaja Cesar Millanin ohjelmassa...ja toimii)


Motivointipatukka=motskari  www.elaintarvike.fi

Auton vaihtoa ja golffailua

Isäntä meinasi saada aivoverenvuodon viime treenien jälkeen kun siivosi auton. Olen monesti sanonut, ettei Sedan-mallinen Passatti ole oikeasti mikään fiksu koirankuljetusauto. Ennemmin tai myöhemmin sisustukselle käy ohraisesti. Vaikka tuo koiruus ei syö turvavöitä, niin kyllä se siellä kotterossa pomppii ikkunoita vasten. Oviverhoilu saa kiitettävästi osumaa ja ikkunoiden vieressä on syviä kynsien viiltojälkiä. Liisariautosta joutuu vielä pahimmillaan luovutusvaiheessa maksamaan mojovan laskun.

Omana autona on vielä epäkäytännöllisempi sporttikupee Mersu. Siiri on matkustanut siinä tasan yhden kerran. Vienosti kyselin jossakin vaiheessa, että voisikos sen vaihtaa johonkin järkevään farkkuun? Ilmeisesti sana "järkevä" pisti isännän kuupan nurin ja kieltäytyi ehdottomasti farmarista, koska ne on tyhmän näköisiä. Hmm. Jaa.
Mese vie kiitettävästi bensaa: 10 l/100 km näillä ruuhkilla on täysin tavallinen kulutuslukema, hiilidioksidia pukkaa kiitettävästi, joten autoverokin on tähtitieteellinen. Lisäksi jättimäiset huoltolaskut tyyliin:"Annamme kaikkiin paikkoin valohoitoa ja tarkistamme sulat. Hinta 400 euroa. Jos havaitsemme vikoja, jokainen osa maksaa erikseen (tukkuhinta x 5) ja asennustyö on 300 euroa tunti".
Vakuutukset ja muut kustannukset sitten vievätkin ne loput lantit.
Mutta onhan sillä kieltämättä kiva ajaa. Eihän siitä pääse mihinkään. :D Mutta ei siinä koiria kuskailla.
Meillä on vielä päällä tämä asunnon etsintäprojekti, joka näyttää siltä että kauemmaksi täytyy muuttaa, jotta saa elämänlaatua. Tarkoittaa siis sitä, että pitää saada bensalaskut pienemmiksi. Eli Mersu: Bye-bye.... Ja isäntä saa itkupotkuraivarin.

Ihanainen Ramona nähtiin tänään viereisellä golf-kentällä ja rouva Elli. Ai että Siirillä meinasi mennä kuuppa nurin pelkästä Ramonan äänen kuulemisesta. Saati sitten, että joutui kulkemaan 50 metriä Ramonan jälkeen ennen kentälle menoa. Vetäminen oli ihan jotain superjärkyttävää. Ei auttanut MIKÄÄN. Pakko tuolle asialle on NYT tehdä jotain, koska ei se ainakaan pienene iän myötä. Päinvastoin.
Vähän yli unnin kirmailun jälkeen otettiin parkkipaikalla vähän tottista.
Olipas oikein mukavaa!