lauantai 9. kesäkuuta 2012

Paimenkoirana olemisen raskaus

Fanfaareja, enkelikuoroa ja muutama halleluujaa! Tulin kotiin eilen töistä pitkän päivän jälkeen ja TADAA!!! Ei yhtään pissaa lattialla, ei silputtuja hesareita, ei koppaa nurin niskoin nurkassa ja lepäilypeitotkin juuri siinä asennossa lattialla kun oli aamullakin. Ihme on tapahtunut!
Heräs kyllä epäilys että tässä on jotain takana. Kohta possahtaa pommi jossain...
Mutta ei. Siiri oli maanut ilmeisen koomassa koko päivän. Kai torstainen vierailu oli väsyttänyt neitokaisen perusteellisesti.

Illalla lähdettiin hakemaan siippaa lentokentältä. Parkkeerasin auton pikapysäytysparkin nurkkaan, jotta mulla olisi paremmin toimintatilaa hurtan kanssa. Joskus se sinkoaa autosta kun ritsan ammus ja liikennettähän riittää parkissa näin kesäaikaan.

Käppäiltiin sisään terminaaliin. Ihmisiä tuli vastaan valtavia määriä, eikä Siiri ollut juuri moksiskaan. Alkuunsa se yritti nuuskia vastaantulijoita, mutta sitten se jossakin vaiheessa luovutti.
Odoteltiin aulassa joku parisenkymmentä minuuttia. Koiruus käyttäytyi oikein nätisti ja oli hiljaa. Pääasiassa istui ja makoili. Mitä nyt yritti mennä lentokentän kaupan lasiseinän läpi kun ei raukka ymmärtänyt sellaisia olevan olemassakaan. Päähän tais tulla kuhmu.

Vihdoinkin tuttu hahmo tuli kohti perässävedettävän matkalaukun kanssa. Voi sitä iloa! :D
Siippa jäi makselemaan parkkimaksua ja me mentiin ulos odottelemaan.
Siitä Siiriltä paloi päreet ihan kokonaan.

Suomennan koirienkielestä:" On se nyt PRKLE sellainen juttu että MINÄ löydän meidän koko lauman ja nyt se PRKLE on taas hajalla!!! Äsken se oli tuossa ja nyt se on poissa!!! Se on varmasti tuo tai TUO tai tuo tai tuo tuolla kaukana! Minä teen työtä paimenkoirana ja hillutaan ihan miten sattuu!! Tänne kaikki ja HETI!!"
Varmasti kaikille läsnäoleville tuli selväksi, että meidän penikkaa ottaa rajusti pattiin.
Onneksi siippa hiihteli paikalle ja kaikki hyvin taas. Koko kotimatkan Siiri piti päänsä siipan penkinreunalla ja piti huolta ettei häviä enää uudestaan... :D