keskiviikko 29. elokuuta 2012

Känninen susi ja ulossulkemisia

Siiri meni maanantaina sukukokoukseen isän, veljen ja levykkeellä olevan siskon kanssa. Suomalaiskansalliseen tapaan ensin huudettiin ja pidettiin mekkalaa, sitten meni taju kankaalle ja lopulta podettiin krapulaa aika pitkälle. :) Vähän niin kuin juhannus:)
Kyse oli siis välikuvauksista, johon isi-Cäsarkin ja velipoika Cäsar Jr. raahattiin. Sisko Sele oli tietokonelevykkeen  muodossa.
Siirin lonkat oli A/A ja kyynärät 0/0. Sisaruksetkin oli terveitä ja isi-Cäsarin lonkat oli A/A ja kyynärät ok. Riemu repesi!!! Ainut ikävä juttu oli Siirin 8. selkänikama, koirilla on yleensä 7. Todennäköisesti ei aiheuta ongelmia, mutta saattaa olla kohonnut spondyloosiriski. Mutta joo..Elämä on täynnä riskejä...

Vein päivää ennen kuvauksia Siirin kasvattajalle, joka vei koiruuden kuvauksiin. Siinä ei ollut mitään ongelmia, Siiri oli viettäny siellä jo kesälomaviikon. Ja tosi kiva, että kasvattaja vei: meillä ei ollut MITÄÄN mahdollisuuksia kuskata hurttaa mihinkään keskellä päivää.

Olihan se jotenkin liikuttava, kun hain sen huoltsikan pihalta pakettiautosta. Isipappa makoili silmät kiharassa viereisessä boksissa ja Siiri katseli katse tyhjänä minua. Oikein näki kun ajatukset uiskentelivat käsipohjaa päässä... sitten kolahti kaksi hernettä yhteen ja se selkeästi mietti että: "Haistan hämärästi jotain....Sen pitäisi ollaa jotenkin minuun liittyvä juttu...Hmmm..." Voi sitä toikkaroivaa iloa kun tajusi, että emäntähän siinä :)

Siiri onnistui myös tässä päivänä yhtenä sulkemaan mut kämpästä ulos. Isäntä lähti autonpesuun ja minä piipahdin takapihalle, minne hurttakin halusi. Onnistui sitten pomppaisemaan toista takaovea vasten niin, että kahva meni kiinni-asentoon. Aika monta kertaa kiersin talon: hermo ei kestänyt kuunnella piippaamista ja Siirin ihka ensimmäistä vapaata koko kämpässä... Onneksi siippa tuli ihan tunnissa paikalle ja tuhottuja juttuja ei ollut yhtään..