maanantai 30. huhtikuuta 2012

Rukkaset

Eilen oli niin toiminnan täyteinen päivä, että raasu kuvittelin Siirin olevan rättipoikkiväsynyt ja nukkuvan pitkään.
Ehei!
Siiri heräsi pirteänä ekan kerran klo 4 aamulla pissalle ja toisen kerran klo 5.15. Sitten hän alkoi kaluamaan luuta kopassaan.
SLURPS! MAISKIS! Rousk, rousk rousk, klunks, SLURPS! Täysin hiljaisessa kämpässä aamuyöllä tuollaiset äänet ei ainakaan lisää unentuloa. Kun vihdoinkin olin vaipumassa höyhensaarille, siippa tarraa käsivarteen ja sanoo: "nyt se oksentaa..HERÄÄ!!!"  Niinpä niin.... Oksu tuli. Huokaus...Ei auttanut muuta kun alkaa siivoamaan jälkiä..  :P Päätin sitten nousta ylös kahvinkeittoon. Kello oli 6.

Siiri oli ihan pirteä ja päätti teurastaa varpaani ja käteni, kun ne kerran niin lystikkäästi roikkuivat vartalon sivuilla. Ärähdin ja murahdin ja sain viisastelevan kommentin sohvan pohjalta: "etkös ihan itse halunnut ottaa pennun".... ARRGH!!!! PRKLE!!! Hetken aikaa halusin tehdä sekä karvakasasta että isännästä rukkaset!

Illalla käytiin porukalla käppäilemässä ulkona metsässä ja siippa yritti kuvata tuota mustaa salamaa. Noin kolmestasadasta kuvasta oli kaksi onnistunut :)
Siiri tuli oikein iloisesti aina kutsusta luokse ja meni kolmasti pyynnöstä maahaan. Jipii...!! :)

Illalla annoin sille luun. Jonkin ajan kuluttua menin ottamaan sitä pois ja Siiri murahti mulle. Otin luun pois ja annoin takas aika hemmetin monta kertaa ja jossakin vaiheessa teeskentelin syöväni sitä ihan itse :D Meni kaaliin: mammalle EI murista. PISTE!