sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Naurua ja kevät saapumista

Tänään oli pökerryttävän lämmin ja kaunis päivä ja lähdettiinkin koko poppoo sunnuntaiajelulle Lohjalle. Siiri makoili täysin rauhallisen kopassaan koko matkan ajan, eikä piipitellyt yhtään. Kotiin tultaessa poikettiin pienelle metsälenkille ja koiruus sai juosta vapaana sielunsa syövereistä.
Ja PLING!
Siiri juoksi ja nauroi!!! Tähän asti se on touhottanut täysin tuppisuuna, mutta nyt sillä oli koko hammasrivistö paljastettuna poskihampaita myöten ja roikotti kieltään pihalla! Ja ihan kun se olisi ollut siitä niin ilostunut, että antoi tuulen liehutella kieltä oikein kunnolla, korvat läpätten ja juurakoihin kompastellen!!! :D  <3 Maailman riemukkain näky!

Seuraamista harjoiteltiin kotona tutittamalla raksupalasta ja hää ikään kun muka pääsi juonen päästä kiinni. Maahanmenosta ei ole vielä mitään tietoa. Kaikenmaailman akrobaattiliikkeet tulee kyllä senkin edestä:D

Illalla piti kokeilla kaikkea kiellettyä ainakin yhden kerran. Pitihän se tarkistaa, että onko ne siipan lenkkarit ihan varmasti pannassa vai oliko edellinen kielto vahinko.
Naudan niskaluuvinkistä pitäisi M:lle antaa Nobelin palkinto! 80% käsien ja jalkojen jyrsimisestä on vaihtunut luun kaluamiseen. Laastarin kulutus on vähentyny radikaalisti. Senkin säästyneen rahan voi laittaa johonkin järkeväämpään :D Voi ostaa vaikka asunnon.