lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pentumelskettä

Haa!!! Sain huijattua aamulla itselleni unta puoli yhteentoista asti! Jipii!! Mun suunnitelma toimi! Olo oli kun uudestisyntyneellä! :D
Sitten tulikin vähän kiirus. Klo 11 alkoi Malminkartanon täyttömäellä pentutreffit. Osallistujina oli 8-12 vko täyttäneet koiruudet ja tarkoituksena oli ihan mellastaa keskenään.
Päästin Siirin kanssa paikan päälle vähän myöhässä, mutta eipä se mitään. Sintti ehti puolisen tuntia remeltää muiden pentujen mukana. Mukana oli kaiken näköistä karvapalloa ja tosi hyvä, että tällainen järkättii! Eipä mene tassu suuhun vanhempana kun tulee oudon näköistä kollegaa vastaan kadulla :) Siiri leikki tosi nätisti, eikä ollut kenenkään niskavilloissa kiinni. Siitä pointsit. Mulla oli omat epäilykseni... :)
Seuraavat tärskyt on viikon päästä ja mennään uudelleen. Sen verran kivaa näytti olevan! Yritän kovasti sosiaalistaa tuota piskiä niin paljon kun mahdollista, jotta tuleva elämä olisi helpompaa.

Kukkapenkin kaivuuhommat jatkui tänään heti kun silmä vältti ja niskaluu oli maailman parasta järsimistä. Mamma ei saanut yhtään ainutta hammasosumaa ja nurkassa nukkuu tosi väsynyt koiruus.
Eli aika hyvä päivä.