torstai 4. lokakuuta 2012

Siiri yksin kotona

Kyllä alkaa pikkuhiljaa oikeasti raivostuttamaan tuo kantapää! Pahimmillaan sitä on täysin jalaton! Onneksi fysioterapeutti teippasi jalan kunnon pakettiin ja onneksi mulla on yhdet syömättömät kopio-crocsit. Näillä eväillä on päässyt aika pitkälle.. On ainakin pystynyt töissä käymään...

Neitokaisen lenkitykset on olleet aika surullisen lyhkäiset ja sehän on tarkoittanut että virtaa kerääntyy kohtuullisen paljon....

Siippa lähti eilen aamulla klo 4.20 Varsovaan ja luojan kiitos tulee tänään kotiin! Yleensähän hän tekee etätöitä kotona ja käy satunnaisesti asiakaspalavereissa, joten koiruus joutuu suht harvoin olemaan täyttä päivää yksin.

Fiilikset oli tällaiset kun kotiudun töistä:

Kun näky oli tällainen:

Hetken aikaa pällistelin kaaosta ja hengittelin syvään ja eikun siivoushommiin.... :P

Pyysin rakasta Ramonaa paineenpurkaustalkoisiin ja tehtiin treffit kaupunginpuistoon. Neitokaiset juoksivat aivan täysiä tunnin verran, painivat ja melskasivat sydämen kyllyydestä ja kyykähtivät lopulta kaikkensa antaneena nurmikentälle. Siiri oli niin väsynyt, että tuskin jaksoi autoon hypätä.

Annoin seuraavana aamuna ennen töihin lähtöä Siirille tuoreen niskaluun kaluttavaksi ja onton namipallon, jota pyörittämällä tipahtaa herkku ja se oli ihan onnesta soikeana. Ei osannut edes valita kumpi oli kivempi juttu :D  Menin tyytyväisenä töihin ja ajattelin että koiruuden päivä menee nukkuessa.
Kun tulin kotiin, oli näky tällainen:

Siis vielä se jaksoi paiskia tuota sohvaa! Menee yli mun ymmärryksen!

Onneksi Ramona oli taas valmiina leikkiseuraksi ja mentiin Oittaalle Bodom-järven rannalle. Siellä aukeni onni ja autuus: Ramona ja vettä silmänkantamattomiin! Siiri ei osannut päättää, onko kivointa yrittää juoda lätäkkö tyhjäksi, jyrätä Ramona veden alle, läiskiä ja polskia niin paljon kun sielu sietää vai kaikkea yhtä aikaa... Kauhea dilemma...!
Tuloksena oli enivei täysin rättipoikkipuhki oleva koira, joka heti kotiin palattua halusi leikkiä tossupalloa. :D

Olin julmuri ja iltaruokaa ei ole tippunut. Ainoastaan ruiskullinen parafiiniöljyä. Epäilen, että sillä on sisuskalut täynnä vaahtomuovia ja sohvanmujetta. Saa luvan paskoa ne pois ennen oikeaa ruokaa..
Tuo sohvanräpyskä lähtee välittömästi Ämmänsuolle kun saadaan paku tai peräkärry lainaksi.