sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Eka päivä kotona

Siiri nukkui minun vierihoidossa tosi hyvin ekan yön. Vähäsen haahuilua, parit pissit paperille ja ihan vienoa piipitystä. Päivällä käytiin kauhistattavalla autoajelulla. Laitettiin Siiri koppaan ja koppa kiinni ekan kerran ja voi sitä kiljumisen määrää! Käytiin Nuuksion parkkipaikalla ja vaihdoin takapenkille. Siirin koppa auki ja neito puoliksi ulos. Rauhottui tosi nopeasti ja aloin hivuttamaan sitä pikkuhiljaa takaisin koppaan. Viimein se nukkui siellä tyytyväisenä ja rauhallisena. Luovutusvoitto!!! :)

Tänään käppäiltiin myös ekan kerran talon ympäri. Vastaan tuli naapurin blondi, jota Siiri pelkäsi. Parkkipaikalla tuli vastaan joku toinen nainen, mitä Siiri toden totta karsasti. Sokerina pohjalle, pysäköidyn autorivin takaa huuteli nainen, että hällä on Presa Canario ja että hän on siellä niin pitkään, että päästään ohi. Ihan vaan siksi, ettei Siiri pelästyisi.
Siiri pärjäs ihan hyvin. Välillä iski persuksen maihin ja mietti, mutta lähti houkutuksella liikenteeseen.

Iltasapuskan jälkeen se sai hepulimaisen etsimiskohtauksen. Ihmeteltiin, mikä sille tuli, mutta tällä kertaa en ollutkaan pistänyt nameja jemmaan koppaan. Siiri oli jo niihin tottunut (2 kertaa) ja siksi kilarit :)