lauantai 7. huhtikuuta 2012

Suuri Päivä

Siiri muutti kotiin vihdoinkin. Käsittämättömän mukavaa saada tuo pikkusintti tänne! Automatka meni yllättävän hyvin: viisi ekaa minuuttia pientä piippailua ja sitten nokkaunet sylissä.
Kotona piti joka paikka nuuskia ja pantakin laitettiin kaulaan. Ulkona mentiin montakin kertaa hihnassa ja se meni ihan yllättävän hyvin. Asvalttia ja hiekotussepeliä tassujen alla ekaa kertaa. Toimintarange kotiovelta noin 10 metriä, mutta se on ekaksi päiväksi tosi kiitettävää.

Siiri on selvästi isänsä tyttö: kun tulee uusia ja ehkä vähän pelottaviakin asioita eteen, se istuu ja tuijottaa ja tuijottaa vielä vähän lisää, vähän siihen malliin että: "pieni hetki, jag ska fundera" :D Ei pakita, eikä ole häntä koipien välissä. Pelkkä reipas istuutuminen ja tuumaustauko. Muuten on olemukseltaan kun äitinsä Wolke: aika cool.

Ja on se työkoira! Piilotin neitokaisen kangashäkkiin muutamia kuivamuonanappuloita ennen iltasapuskaa. Se käveli häkin ohi muutamia askeleita ajatuksissaan. Sitten se veti kässärikäännöksen ilmalennosta ja pyyhkäs suorastaan sähköistyneenä ensin vähän kopan ohi, otti vainun ja syöksyi häntä suorana koppiin sisälle ja etsi järjestelmällisesti piilotetut namit. Sen jälkeen sai iltasapuskan palkinnoksi. Ihan sydäntä lämmitti :D
Siipan jalkojen päällä on näköjään paras paikka nukkua. Sinne se hakeutuu aina kun alkaa väsyttämään.

Oih! Meitin Siiri <3