lauantai 10. maaliskuuta 2012

Pennut 3 viikkoa

Ajeltiin Nuutajärven kautta katsomaan 3 viikkoisia pentuja... Olihan ne NIIN liikuttavia! Eipä ollut pentulootassa  paljoakaan liikettä, koska äiskä oli juuri äskettäin syöttänyt kakaroiden mahat täyteen. Uni maistui kivasti. Mutta onko liikuttavampaa asiaa kun pienen pennun takajalan pikkuvarpaan kynsi? Oih....!
 Yksi nartuista oli selkeästi isompi ja erivärisempi kun muut. Väritys oli selvästi Cäsarin perua ja ilmeisesti luonne myös, koska koosta päätellen ei ollut ongelmia tissille pääsyn kanssa.  :) Muut pennut olivat tasaisesti kehittyineitä ja aika tummasävyisiä. Nartuista kaksi oli mustia ja kaksi mustia ruskein merkein.
Samaan aikaan oli pentuja katsomassa Tampereelta päin oleva iloisen oloinen nainen. Yritimme porukalla räpsiä kuvia, mutta saapi nähdä miten onnistui :D En ole maailman paras paparazzi... Toivottavasti ainakin siipan kuvat onnistuu.
Siippakin taisi nyt lopullisesti vakuuttua, kuinka hyvä koira Siiri on. Ihastui Wolkeen tosi paljon ja kehui sen maasta taivaaseen ja moneen kertaan reissun jälkeen! Jesh!!!


 En kertakaikkia jaksa odottaa vielä 4 viikkoa, ennenkun neitonen muuttaa meille... En jaksa... :P