sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Team Puikulanokat

Nyt viikonloppuna oli saksanpaimenkoirien Suomenmestaruuskisat suojelussa ja ihan tässä vieressä Vantaalla. Kasvattaja Jarikin osallistui Lara-koiransa kanssa ja häntä lähdimme porukalla kannustamaan.

Aika moni Wolken C-pentueen omistaja pääsi paikalle: Sari (Sele), Veksi (Urkki), Jukka (Kassu), Caro (Chaos) ja minä Päivi(Siiri). Porukasta puuttuivat Mira (Cäsar) ja Sari (Papu). Juhlavasti nimesimme porukan team Puikulanokiksi :D Mira ja Sari olivat järjestämässä tätä huippuhienoa kisaa, eikä heillä riittänyt aika tapaamiseen. Aika ymmärrettävää...jos on herännyt aamulla klo 4 jälkipellolle ei halua päivän päätteksi muuta kun kotiin suihkuun, syömään ja nukkumaan.  Paula (Karma) taas oli niin pohjoisessa, että tänne tuleminen oli täysin mahdotonta. Mutta kyllä me kaikki tavataan vielä!!

Tämä on ollut niiin ihana viikonloppu!
Ensinnäkin nämä oli ekat kisat 15 vuoteen ja tämä maailma on just niin ihana kun se on!!!..Ihan kun olisi kotiinsa tullut! Toisekseen Team Puikulanokkien tapaaminen ylitti kaikki odotukset mennen tullen!
Toivon kyllä kovasti sellaista tilaisuutta, että kaikki pääsisi paikan päälle!  Kaikki pälätti yhteen ääneen pentunsa ominaisuuksia ja välittömästi sai palautetta, että eipä ole yksin :) Tehtiin pieni sight-seeing-keikaus eli porukat ensin Sarin kyytiin Seleä katsomaan ja sitten mun kyytiin  Siiriä morjestamaan.
Sele haukahti kaksi kertaa ja pomppi sen jälkeen kaikkia vasten, Siiri haukahteli ensin, sai raksuja ja taputuksia ja pikkuhiljaa alkoi sulattelemaan eteiseen ilmestyneet kyykyssä olevat ihmiset, jotka kaikki tuijottavat kohti... Viimein relasi ja haki pallon ja räsyn ja oli valmis leikkimään tossupalloa kaikkien kanssa. :D
Ehdittin me kisoissa katsoa Jarin tottis. Se meni tosi hienosti, Lara vaan käytti omia aivoja välillä ja meni ihan itte eteenmenossa makaamaan ilman eri käskyä. Tulos silti 91 pistettä. Jäljeltä pisteitä tippui 88. Puruissa hitsas ikävä kyllä hihaan kiinni pitkässä liikkeessä ja hylsyhän siitä tuli. Pöh. Mutta tuo aikataulu millä Jarin valmisteli Laran kisoihin oli varmaan maailmanennätys. Parissa kuukaudessa schH 3 ja siitä kuukausi SM-kisoihin. Ei pöllömpää! Käytännössä mies on elänyt ja suunnilleen nukkunut treenikentällä koko kesän.

Mutta megamukava viikonloppu! Kiitos kaikille!

Vielä linkki liitteeksi SM-tuloksista:
http://spl.fi/SM2012/tulokset/