sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Eka mörkökausi

Ai jestas, että teki aamulla mieli tehdä tuosta kakarasta rukkaset! Herätys klo 7 (sunnuntai), ulos ja sapuska naamariin. Sitten oltiin pirteitä ja iskettiin hampaat mamman kyynärvarteen. Oikeen kunnolla. Seurauksena oikein saaterinmoinen reikä ja oikeen saaterinmoinen huuto. Tuli vissiin hetkeksi selväksi, ettei noin tehdä.
Kostoksi yhteiskunnalle laitoin Siirin lelut+ Siirin romuhuoneeseen (missä muutenkin viettää päivät kun ei olla kotona)  ja menin sohvalle nukkumaan. Ah Autuutta!!!! Koisasin aamukymmeneen toinen korva hereillä kuuntelemassa, mitä tapahtuu. Muutama pikku piippaus kuului, mutta ei juuri muuta.
Mutta ihana nukkua ja ilman hampaanjälkiä! Mä olen siihen pureskeluun NIIIIN kyllästynyt!

Muuten käytiin käppäilemässä ainakin kolmessa eri metsäpaikassa ja autoiltiin väillä. Ekaksi mentiin Tuusulan metsäntutkimuskeskuksen lenkille, mutta se oli niin miinotettu koiranpaskalla, että totesin riskin olevan liian iso. Siirillä ei kuiteskaan ole vielä rokotuksia.
Tänään lärpsähti toinenkin korva lurpalle ja huomasin että etutassut alkaa kasvamaan kokoa. Kohta se näyttää aasille :)
Siippa vei iltapäivällä neitokaisen lenkille ja se oli yhtäkkiä keksinyt alkaa pelkäämään autoja. Mä en sitä uskonut, mutta kyllä. Maailma on yhtäkkiä kauhean paljon pelottavampi paikka. Eka mörkökausi alkoi siis nyt.
Yritettiin opetella maahanmenoa :D Tuloksena kyljelleenmenoläpsäys, joka kaipaa pientä hienosäätöä :D