sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lomailua ja jumittumisia

Vietettiin luksusloma viikonloppuna näin hienoissa maisemissa Snappertunassa! Aurinko paistaa tohotti koko ajan ja tuli sellainen olo, että olisi ollut pitempäänkin lomalla. Perjantaina tosin tuuli yritti repiä vaatteita pois päältä, mutta lauantaina tyyntyi.
Siirilläkin oli oikein kissanpäivät. Sai juoksennella vapaasti mökin takana olevassa metsässä keppi suussa niin paljon kun lystäs. Pääsi grillikodalle seuraamaan pihvienpaistoa ja emännän turvalleenmuksahdusta x-asennossa.
Olin pihvejä hakemassa mökiltä kun kopiocrocsin remmiin tarttui kepakko ja lensin kaksoiskierteellä tantereeseen. On puoli sääriluuta lahjakkaan kukertavan kellertävänmusta tällä hetkellä ja varmasti lystikkäämmäksi muuttuu vielä :)
Lauantaina käytiin ajelemassa ja ihmettelemässä Raaseporin linnan raunioita, Billnäsin ja Fiskarsin ruukkielämää ja Tammisaaren keskusta. Se oli kyllä ihana pikku kaupunki! Porvoon oloinen, mutta paljon enemmän vanhoja taloja ja ihmisiä pilvin pimein.Siiri paineli joka paikassa kun vanha tekijä.
Fiskarsin kohdalla se alkoi roikkumaan lahkeessa ja ynisemään: "mä en jaksa enää, mennään jo pois, en tahdo kävellä"... Piti sitten lapsukainen viedä mökille lepäilemään.
Sunnuntaina tultiin kotiin ja voi sitä riemua! Joka nurkka nuuskittiin huolella ja jippii löytyi luu :)
Eipä sitä hurtanpoikanen muuta tarvitse ollakseen onnellinen.

Päästin kakaran takapihalle samalla kun polttelin puolihuolimattomasti tupakkia. Yhtäkkiä se livahti aidanpiennojen läpi. Sillä seurauksella, että koira oli tukevasti jumissa. Ei päässyt etukautta eikä peruuttamalla läpi ja mulle iski kammottava paniikki. Huutelin siinä sitten isäntää hakemaan sahaa, mutta jollakin ihmeen Houdini-kikalla tuo kakara pääsi pinteestä! :D
Näin jo sieluni silmin Länsiväylän otsikon jostain uusavuttomasta akasta, joka joutu soittamaan hälytyskeskukseen jumiutuneen koiran takia...Jestas sitä häpeän määrää.....