maanantai 16. joulukuuta 2013

Kystä kyllä ja terapiakoirailuaMeidän hallikausitreenit jäi vähän tyngäksi, ehdittiin/päästiin tasan kerran treenaaman lämpimässä ja sitten neitokaiselle tulikin juoksu ja juoksuinen narttu on ehdoton nou-nou kyseisellä hallilla.
Mutta olihan se kertakin taas ihan oma pyörremyrskynsä :P
Hirveän säätämisen jälkeen päästiin viimein tottistelemaan ja hetken hapenvetämisen jälkeen puruihin. Kyllä se siitä. :D
Oli aika liukasta ulkona kun lunta oli satanut jonkin verran ja alkoi pikkuhiljaa sulamaan pois ja sitten alkoi aavistuksen pakastamaan.
Snowflake blue background, beautiful cold frozen snow border, Christmas tree ornament and decoration, winter holidays abstract design Stock Photo - 11600277


Ihan vihoviimeinen hallitreeni piti juhlistaa vähän pipareilla ja glögeillä. Ja ehkä kahvilla ja tortulla.

Meinasin pökrätä kun astelin sisään!
Pikkasen oli taas lähtenyt meidän porukalta mopo käsistä..
Pöytä notkui joulutorttuja, karjalanpiirakoita js munavoita, keksejä, piparkakkuja, pullaa, konvehteja ja sokerina pohjalla valtavankokoinen, suklainen ja superhyvä jouluhalko (EI siis megakokoinen kääretorttu :) )! Nam ja slurps!
Siiri oli juoksun vuoksi kotona, joten pystyin keskittymään pelkkään herkkujen mättämiseen. :D

Kun mutusteli ihan kaikkea olisi voinut hyvin jäädä mahan vierelle köllölleen ja ottaa pikku nokkaunet. :)
  Kuva Mia Emilia http://peikkokukkulalla.blogspot.fi

Lauantaina toimin Siirin autokuskina kun hän kävi kylässä hyvän ystävänsä luona syömässä lelusiiliä ja opettelemassa huonoille tavoille, niinkun esim. sohville hyppimistä..

Siirillä oli niin mahdottoman kivaa ja varmastikin jatkossa saa tuolta oikein hyvän hoitopaikan, jos on tarvetta sellaiselle :) Se on iso ilo ja oikeastaan se on paljon suurempi ilo, että tietää Siirin tekevän yhden ihmisen iloiseksi ja onnelliseksi läsnäolollaan.
Vähän niinkun terapiakoira :)