tiistai 14. helmikuuta 2012

Poksahdusta odotellessa

Iso huokaisu....Odottavan aika on piiitkä. Siirihän on vielä äitinsä Wolken mahassa ja siellä seurana on röntgenkuvan mukaan 9-10 sisarrusta! Wolke-raasu on tankkiauton kokoinen, muistuttaa erehdyttävästi käpylehmää ja alkaa ymmärrettävistä syistä olla hieman väsynyt. Laskettu aika on ensi perjantaina, mutta poksahdus voi tapahtua milloin tahansa. Narttun kantoaika on 63 vrk ja Wolkea on hyppyytetty Cäsarilla 2-3 kertaa. Ensimmäinen kerta oli 16.12.2012 ja siitä tuo perjantai on laskettu. Eli voi mennä viikonkin myöhempään.

Niin ja onhan se tietty teoreettinen mahdollisuus, että syntyy vain uroksia.  Toisaalta mun pitkä ja ei-niin-menestyksekäs ura lottovoittajana antaa kyllä jonkunlaisen todennäköisyyden myös tuolle vaihtoehdolle...Mutta toivotaan parasta!  :)

Nimistä käytiin tänään keskustelua siipan kanssa. Kennelnimen pitäisi kuulema olla hienostunut ja jotain menneisyyden eleganssia heijastava. Niinkun esim. Cartier. Meinasin purskauttaa kahvit näytölle kun kuulin tuon, mutta juups... totta toinen puoli. Käytiin viime vuonna Berliinissä ja piipahdettiin Cartierin kelloliikkeen ikkunan takana. Ikkunassa oli puolen miltsin arvoinen bling-bling-BLING kello, enkä edes uskaltanut nokkaa pistää kiinni lasiin kuolatakseni kelloa vartijoiden vuoksi.
Siippa sanoi tänään, että tämä on mun ainoa mahdollisuus saada Cartier, joten kannattaisi käyttää tilaisuutta hyväkseen. Toinen asia on se, kuinka tämän pyynnön kehtaa esittää kasvattajalle (joka on by the way maailman mukavimpia ihmisiä). Olishan se komea nimi: Jamosch Cartier, kutsumanimi Siiri.  :D

Itsellä alkaa pikkuhiljaa kierrokset nousemaan ja aika monta kertaa olen eksynyt eläinkaupan panta&muu-säläosastolle. Viimeksi käpälöin Paris Hilton-tyylistä, vaaleanpunaista strassipantahässäkkää. Olis aika hieno! Toinen asia on, suostuuko siippa lähtemään ulos moisen kanssa. Sille pitää varmaan hommailla joku maastokuvioinen, katu-uskottava härpätin erikseen.  :) Aika huvittava tuo linja: nimessä pitää olla säihkettä, mutta kamojen pitää olla luterilaisen puritaanisia. Muuten menettää kasvonsa. Ehkä tuo on joku mystinen mies-juttu...Ei voi tietää, kun ei ole niin paljoa testosteronia suonissa pöhisemässä.

No se on sen ajan murhe. Ehkäpä tässä on paljon muutakin shoppailtavaa ennen kuin kakara tulee kotiin.

Ja syntyisi nyt ensin :D
                                          Isä:Cäsar vom Irrbühl SchH3
                          
                                          Äiti: Wolke vom Rosseleck  SchH2    
 Linkki yhdistelmään: http://www.working-dog.eu/wurf-details/13516/Jamosch