torstai 30. elokuuta 2012

Poliisihelikopteri ja Interfloran mies

Kait tuo penikka pitää julistaa hyvähermoiseksi. Tänään asuinalueemme yllä leijailli poliisihelikopteri aika matalalla. Siippa kutsui Siirin katsomaan häkkyrää lähemmin. Siirihän tuli. Katsoi siippaa ja katsoi kopteria. Kun siippa ei reagoinut mitenkään niin hurttakin iski takaliston penkkiin ja vain katsoi. Eikä ääntäkään. Siinä sitten ihailivat yhdessä 20 minuuttia ilmahäkkyrää.
Säksätys oli tosi kova ja ilmavirtaukset myös, sen verran matalalla kopteri teki työtänsä.


Muutamaa tuntia myöhemmin ovikello soi pari kertaa. Siippa pisti Siirin koiraportin taakse, laahusti ovelle ja avasi sen. Siellä seisoa tökötti Interfloran parrakas mies kukkapuketti kainalossa.
Oli tuomassa kukkia kämpän edelliselle asukkaalle.


Siirillä ei ilmekään värähtänyt ja oli taas hipihiljaa. Katsoi ukkelia kyllä, mutta ilmeisesti luotti siihen, että siippa häätää tunkeilijan pois, joten ei vaivautunut päästämään ääntäkään.

Tässä tulee mieleen pari skenaariota: murtomiehet tulee, hurtta pitää suunsa kiinni, antaa putsata kämpän ja heiluttaa häntäänsä hei-heiksi. Tai sitten perinteisemmin päästää kyllä äänettömästi sisään, muttei päästäkään ulos. Kannattaisin jälkimmäistä suhtautumistapaa...